0475 72 46 68: West- en Oost-Vlaanderen | 0477 24 99 57: Antwerpen - Limburg - Vl.Brabant

Beëdigd schatter en plaatsbeschrijvingen

Referenties Antwerpen

Schatter en expert plaatsbeschrijvingen in de regio Antwerpen

NEEM CONTACT OP VOOR ONZE TARIEVEN (geen verplaatsingskosten)

Antwerpen : Tobias Keereman : 0477/249957


REFERENTIES :

Plaatsbeschrijving bij afbraakwerken in Berchem : Ten gevolge van een bouwpromotie moest een constructieve plaatsbeschrijving van de aanpalende appartementen voor aanvang van werken.

Schatter – taxateur voor villa in Brasschaat : het Nederlands gezin zocht een schatter (in Nederland taxateur) om de waarde te bepalen van hun grote villa.

Schatting wegens echtscheiding in Turnhout : Mevrouw wou haar echtgenoot uitkopen en vroeg om de waarde van de woning te schatten.

Plaatsbeschrijving voor Euromex : bij een klant van Euromex (rechtsbijstandverzekering) waren er openbare werken gepland. De aannemer liet geen plaatsbeschrijving uitvoeren. Via Euromex kon deze klant een plaatsbeschrijving van zijn woning uitvoeren, betaald door Euromex.

Overbruggingskrediet nodig in Antwerpen : klanten wilden een andere woning kopen nodig en hadden een verslag nodig voor hun bank

Schatting voor successie in Antwerpen: de erfgenamen wilden beroep doen op een schatter opgenomen op de lijst van schatters-experten van Vlabel

Bouwgrond te Niel : Voor een bewindvoerder moest de waarde bepaald worden van een lot  bouwgrond gelegen op een hoek.

Loods op concessiegrond : Voor een advocaat moest een onafgewerkte loods te Boom geschat worden ten gevolge van een faillissement.

Schatten van de minwaarde bij huur te Antwerpen : een advocaat contacteerde ons omdat er een geschil was tussen zijn cliënt en de verhuurder. De huurder huurde een loods te Antwerpen.  Het dak was in slechte staat en het regende binnen. De huurder vond dat hij hierdoor teveel betaalde. Een schatting van de minwaarde moest bepaald worden.

Schatting van een industriegebouw te Lier : Dit industriegebouw in Lier beschikte tevens over een mooi appartement met 3 slaapkamers  en was zo’n 25 jaar oud.

De waarde bepalen van een luxueus appartement te Brasschaat. Een Nederlandse klant wou terug naar Nederland en vroeg ons om de verkoopwaarde te bepalen van zijn duur ingericht appartement in Brasschaat.

Expert gezocht voor bepalen van de bouwwaarde in Heist-op-Den-Berg : een zelfstandige wou om fiscale redenen de waarde kennen van zijn gebouw te Heist-op-Den-Berg. De grondwaarde en de venale waarde van zijn villa hoefde hij niet te kennen.

Constructieve plaatsbeschrijving voor aanvang van de werken in Mechelen Een promotor, gespecialiseerd in gebouwen op goede liggingen,  breekt binnenkort een woning af te Mechelen. Van beide aanpalende woningen en appartementen had hij dringend een plaatsbeschrijving voor aanvang van de afbraak nodig.

Schatten van een woning te Antwerpen  : Omwille van een erfenis wou één van de mede-eigenaars van deze woning een idee hebben van de prijs van dit onroerend goed te Antwerpen. Een deel van de bijgebouwen waren in slechte staat en hadden nog weinig waarde.

Schatting voor inbreng in vennootschap te Mechelen: het appartement te Mechelen zou van de ene vennootschap ondergebracht worden in een andere vennootschap. De boekhouder had hiervoor een schriftelijk verslag van de waarde van dit appartement nodig.

Villa te Boom : wegens een scheiding en gezien één van de partijen de villa terug wilde inkopen, moest de venale waarde bepaald worden door een onafhankelijke schatter.

Plaatsbeschrijving voor aanvang van huur te Turnhout : de eigenares bezat een nieuwbouwwoning in Turnhout en wou om alle discussies te vermijden een verslag om later mogelijke ellende te kunnen vermijden en om in orde te zijn met de huurwetgeving.

Plaatsbeschrijving van een half-open bebouwing te Leuven :  Ernaast lag er nog een braakliggend terrein. De nieuwe eigenaar zou tegen deze bestaande woning in Leuven aanbouwen met een houtconstructie. De architect drong aan op een plaatsbeschrijving.

Staat van vergelijk in Mechelen : 2 jaar ervoor hebben we een plaatsbeschrijving gedaan van een school in Mechelen. Na de verbouwingswerken van deze school moest een staat van vergelijk opgemaakt worden.

Half-open bebouwing Kapellen:  de eigenaars hadden een nieuwe woning gekocht. Ze hadden reeds een woning die ze wilden verkopen en vroegen een overbruggingkrediet aan de bank

Bel-étage  in Herentals : in opdracht van een advokaat moest de woning geschat worden omdat deze wegens faillissement moest verkocht worden.

Plaatsbeschrijving voor aanvang van de afbraakwerken te Antwerpen :  Een aannemer contacteerde ons omdat hij dringend een plaatsbeschrijving nodig had. Hij zou de volgende week starten met de afbraakwerken en het bouwen van een nieuwbouw op de rand van Antwerpen.  De linkerbuur en rechterbuur moesten nog deze week bezocht worden.

Half-open woonst te Turnhout : de eigenaar had in de woonst zijn vennootschap gevestigd en hierdoor kon hij een deel van de kosten inbrengen. De accountant had hiervoor de waarde nodig van de woning opgemaakt door een beëdigd schatter.

Plaatsbeschrijving van een asielcentrum rond Antwerpen : de aannemer zou een deel van het asielcentrum verbouwen na afbraakwerken.  Een plaatsbeschrijving van de gevels, de openbare weg en parking was vereist, alsook een staat van vergelijk alvorens de verbouwing zou starten.

Plaatsbeschrijving bij dakwerken of gevelwerken te Antwerpen: Sommige buren zijn niet gemakkelijk en bij dakwerken of gevelwerken wordt er dan beroep op ons gedaan om het huis, het dak of de gevel van de buur te beschrijven om latere discussies te vermijden.

Plaatsbeschrijving voor de start een verbouwing in Schoten : Twee handelswoningen te Schoten moesten beschreven worden omdat een aannemer startte met verbouwingswerken en afbraakwerken in  de woning ertussen.

Schatting van een mooi herenhuis te Berchem : het ouder koppel wou verhuizen naar een appartement wegens teveel trappen.

Deze lijst hierboven zijn slechts enkele voorbeelden van schattingen en plaatsbeschrijvingen die wij opmaken. De vermelde steden en gemeenten zijn niet limitatief want als onafhankelijk expert plaatsbeschrijvingen en schatter komen we  in :

Aartselaar Antwerpen Arendonk Baarle-Hertog Balen Beerse Berlaar Boechout Bonheiden Boom Bornem Borsbeek Brasschaat Brecht. Dessel Duffel Edegem Essen Geel Grobbendonk Heist-op-den-Berg Hemiksem Herentals Herenthout Herselt Hoogstraten Hove Hulshout Kalmthout Kapellen Kasterlee Kontich Laakdal Lier Lille Lint Malle Mechelen Meerhout Merksplas Mol Mortsel Niel Nijlen Olen Oud-Turnhout Putte Puurs Ranst Ravels  Retie Rijkevorsel Rumst Schelle Schilde Schoten  Sint-Amands Sint-Katelijne-Waver Stabroek. Turnhout Vorselaar Vosselaar Westerlo Wijnegem Willebroek Wommelgem Wuustwezel  Zandhoven Zoersel Zwijndrecht.

Wij schatten en beschrijven  alle onroerende goederen zij het woningen, villa’s, appartementen, winkels, handelspanden, loodsen of industriegebouwen.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version="4.23.1" _module_preset="default" global_colors_info="{}" theme_builder_area="post_content"][et_pb_column type="4_4" _builder_version="4.23.1" _module_preset="default" global_colors_info="{}" theme_builder_area="post_content"][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Optimized with PageSpeed Ninja