0475 72 46 68: West- en Oost-Vlaanderen | 0477 24 99 57: Antwerpen - Limburg - Vl.Brabant

Beëdigd schatter en plaatsbeschrijvingen

Referenties Limburg

Schatter en Expert plaatsbeschrijvingen


NEEM CONTACT OP VOOR ONZE TARIEVEN (geen verplaatsingskosten)

Limburg : Tobias Keereman : 0477/249957


REFERENTIES :

Opbrengstwoning te Maasmechelen : de woning bestond uit 3 appartementen en de eigenaar wou een officiële prijs hebben voor een schenking.

Half-open bebouwing te Leopoldsburg : 6 erfgenamen wilden de woning verkopen en daarvoor vroegen ze een onafhankelijke schatting aan. Een schatting volgens de normen van Vlabel was niet nodig, gezien de successieaangifte reeds gebeurd was.

Bepalen waarde villa in Lummen : De zoon had op korte tijd zijn ouders verloren en wou de woning verkopen. Hij wou hiervoor een objectieve en onafhankelijke prijs.

Schatter voor Tessenderlo : Het jonge koppel had 7 grote honden en een niet-afgewerkte woning op 1000 m² grond. Ze wilden dat verkopen om een huis aan te kopen met 5000 m² grond.

Euromex : klanten hadden een rechtsbijstandsverzekering bij Euromex. Voor de zaak in Limburg werd de straat open gelegd. De klant vreesde schade aan zijn handelszaak. Er werd een constructieve plaatsbeschrijving voor werken opgemaakt en Euromex heeft dit vergoed.

Woning in Sint-Truiden : Klanten deden beroep op een erkend schatter Vlabel voor de successieaangifte wegens het overleden van hun moeder.

Appartement in Hasselt : De klant wou haar eigendom verkopen om over te gaan voor de aankoop van een alleenstaande villa gezien de uitbreiding van hun gezin.

Villa in Halle : Voor een nalatenschap zochten de ergenamen een onafhankelijk expert.

Overbruggingskrediet  : wegens gezinsuitbreiding kochten de klanten een grotere woning in Limburg en hadden een verslag nodig voor hun bank

Hoekgebouw in Sint-Truiden : Dit gebouw moest uit de vennootschap  van de eigenaar gehaald worden en moest derhalve geschat worden.

Rijwoning in Beringen: Het jonge koppel had een villa gekocht en wensten hun gerenoveerde rijwoning te verkopen. Ze wilden dit eerst zelf proberen en lieten de waarde bepalen.

Half-open bebouwing in Hasselt : Wegens scheiding en gezien één van de partijen de woning wou inkopen, contacteerde het koppel ons voor een onafhankelijke en objectieve schatting.

Constructieve plaatsbeschrijving voor aanvang van werken in Genk : Een aannemer zou een nieuwbouw bouwen van 6 appartementen. Rechts van het af te breken gebouw stond nog een rijwoning. Om mogelijke latere problemen te vermijden liet de aannemer staat van bevinding opmaken.

Villa te Maasmechelen : De eigenaars van deze mooie villa hadden misschien plannen om te verhuizen naar Spanje en daar een villa te kopen. In Maasmechelen zouden ze dan een klein appartement kopen om af en toe eens naar België terug te keren. Ze zochten een schatter om  de verkoopprijs van hun villa te bepalen.

Plaatsbeschrijving bij huur te Tessenderlo : Het appartement was pas nieuw en de eigenaars hadden dit gekocht als investering. Ze vroegen een gedetailleerde bevindingsstaat bij aanvang huur.

Loft schatten in Leopoldsburg : De eigenaars hadden deze loft op plan gekocht (winddicht) en prachtig afgewerkt. Ze zouden verhuizen naar een villa met tuin omwille van de kinderen en vroegen een schatting.

Costructieve plaatsbeschrijving van een appartement in Heusden-Zolder : Een aannemer, gespecialiseerd in verbouwingswerken, moest een appartement renoveren. Hij had hiervoor een beschrijving  nodig (tekst en foto’s) van het boven-en onderliggend appartement, alsook van het appartement eronder, erboven en de gemene delen.

Open bebouwing in Lommel (Limburg) : Dit jonge gezin wou het huis van de grootvader aankopen. Om geen problemen te hebben met de overige familieleden, qua prijszetting, hebben ze de woning laten schatten door een beëdigd expert onroerende goederen.

Appartement te Neerpelt : De eigenaar had meerdere eigendommen en omwille van de lagere successierechten, wou hij deze schenken aan zijn dochter.

Deze lijst is niet limitatief. Als onafhankelijk schatter en expert plaatsbeschrijvingen  komen wij langs in alle gemeentes en steden van de provincie Limburg :

Beringen Bocholt Borgloon  Gingelom Hechtel-Eksel Herk-de-Stad Herstappe  Hoeselt Houthalen-Helchteren Kortessem Lommel Neerpelt  Hamont-Achel Overpelt Bocholt  Leopoldsburg Lanaken  Peer Kinrooi  Bree en Tessenderlo  Meeuwen-Gruitrode Maaseik  Nieuwerkerken Tessenderlo Heusden-Zolder  Opglabbeek Dilsen-Stokkem Halen Lummen en Zonhoven. Ook in  Genk Hasselt Diepenbeek Zutendaal Alken Bilzen Wellen Sint-Truiden Heers Tongeren en Riemst.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Optimized with PageSpeed Ninja