0475 72 46 68: West- en Oost-Vlaanderen | 0477 24 99 57: Antwerpen - Limburg - Vl.Brabant

Beëdigd schatter en plaatsbeschrijvingen

Referenties Vlaams-Brabant

Schatter en  Expert plaatsbeschrijvingen


NEEM CONTACT OP VOOR ONZE TARIEVEN (geen verplaatsingskosten)

Vlaams-Brabant : Tobias Keereman : 0477/249957


REFERENTIES :

Aankoop van een winkel in Ternat : een kandidaat-koper wou het commercieel pand kopen, dat hij nu huurde. De eigenaar vroeg om een eerlijk en marktcomform voorstel.

3 appartementen te Aarschot : voor de aangifte van een erfenis moest er een schatting gebeuren die voldeed aan de voorwaarden van Vlabel.

Waarde van een bedrijfsgebouw te Bekkevoort : de zaakvoerder wou deze gebouw met kantoren en atelier integreren in een overkoepelende vennootschap en had hiervoor een exacte waardepaling nodig.

Rijwoning te Londerzeel : Het huis werd te klein voor dit jong gezien en ze stelden ons aan als schatter om de waarde te bepalen bij verkoop.

Plaatsbeschrijving voor aanvang huur te Dilbeek : de eigenaar had net het appartement vernieuwd en wou een degelijke bevindingsstaat voor aanvang van huur.

Huis in Vilvoorde : De ouderlijke woning zou verkocht worden en één van de erfgenamen wou deze inkopen. Teneinde (latere) discussies te vermijden, vroegen ze om het huis te schatten.

Schatter voor half-open bebouwing in Halle : Voor een scheiding vroegen de partners een objectieve waardebepaling aan omdat één van de partijen de woning wou afkopen.

Constructieve plaatsbeschrijving in Leuven : Een aannemersbedrijf die over heel Vlaanderen werkt, had een objectieve beschrijving nodig van de aanpalende gebouwen.

Schatten van dokterspraktijk te Leuven : Een dokter had een woning gekocht en zou er een groepspraktijk starten. De boekhouder  had van een beëdigd schatter volgende gegevens nodig : huurwaarde, waarde grond en waarde gebouw.

Constructieve plaatsbeschrijving voor werken te Dilbeek : een promotor zou op een goed gelegen stuk bouwgrond te Dilbeek (Vlaams-Brabant)  een winkel bouwen met 10 appartementen. De aannemer liet alvorens met de werken te starten een deskundig verslag opmaken met tekst en foto’s van de aanpalende buren.

Schatting wegens schenking te Vilvoorde : De moeder in kwestie wou haar woning te Vilvoorde schenken aan haar dochters en haar notaris had hiervoor een waardebepaling nodig van een beëdigd schatter.

Plaatsbeschrijving van een half-open bebouwing te Leuven :  Ernaast lag er nog een braakliggend terrein. De nieuwe eigenaar zou tegen deze bestaande woning in Leuven aanbouwen met een houtconstructie. De architect drong aan op een staat van bevinding.

Landbouwgrond te Halle (Vlaams-Brabant)  : Op vraag van de boekhouder moest een lot landbouwgrond herschat worden omdat  de waarde vermoedelijk te hoog stond in de balans.

Villa geschat in Tienen : voor een bank moest de waarde bepaald worden om een lening te kunnen te krijgen. Deze villa had 3 slaapkamers was goed onderhouden maar voor renovatie vatbaar.

Bungalow in Diest : één van de kinderen was bewindvoerder en omdat de moeder in een verzorgingstehuis zat en de woning onbewoond was, was er beslist om deze bungalow te verkopen. Dit moest gebeuren met toestemming van de rechtbank.

Staat van Bevinding te Aarschot : Een oud huis moest plaats maken voor een nieuw appartementsgebouw. De woning van de  linker- en rechterbuur moesten beschreven worden om eventuele latere discussie te vermijden.

Overbruggingskrediet  : klanten bewoonden een 2 slaapkamer-appartement en wilden een woning met een tuin in Vlaams-Brabant. De bank  had hiervoor een waardepaling nodig.

Half-open bebouwing te Zaventem : Een jong gezin verkocht hun rijwoning om uit te breiden naar een half-open woonst. Ze wilden weten als de prijs wel juist zat en deden beroep op een erkend schatter.

Loods te Haacht : Omwille van een correcte aangifte in de boekhouding moest deze loods herschat worden

Deze lijst hierboven zijn slechts enkele voorbeelden van schattingen en plaatsbeschrijvingen die wij opmaken. De vermelde steden en gemeenten zijn niet limitatief. Als onafhankelijk expert werken we ook in :

Aarschot Affligem Asse Beersel Begijnendijk Bekkevoort  Bertem Bever Bierbeek Boortmeerbeek Boutersem Diest Dilbeek Drogenbos Galmaarden Geetbets Glabbeek Gooik Grimbergen Haacht Halle Herent Herne Hoegaarden Hoeilaart Holsbeek Huldenberg Kampenhout Kapelle-op-den-Bos  Keerbergen Kortenaken Kortenberg Kraainem. Landen Lennik Leuven Liedekerke Linkebeek Linter Londerzeel Lubbeek Machelen Meise Merchtem Opwijk Oud-Heverlee Overijse Pepingen  Roosdaal Rotselaar Scherpenheuvel-Zichem Sint-Genesius-Rode Sint-Pieters-Leeuw Steenokkerzeel Ternat Tervuren Tielt-Winge Tienen Tremelo Vilvoorde Wemmel Wezembeek-Oppem Zaventem Zemst Zoutleeuw.

Wij zijn onafhankelijk expert  in Vlaams-Brabant voor  alle onroerende goederen zij het woningen, villa’s, appartementen, winkels, handelspanden, loodsen of industriegebouwen voor banken, particulieren, Vlabel, enz…

Weetjes : www.expertschatter.be/blog

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Optimized with PageSpeed Ninja